Van Harrie - Logo in cirkel

Over ons

Wie is Van Harrie?

Het begon al in 1875….mijn overgroot oma (overgroot opa was ook een Harrie) werd weduwe en wilde zelfstandig zijn (zat er toen al in..) Zo kwam er een eerste bakkerszaak van ons in de Heistraat in Helmond, die later door mijn opa werd overgenomen en nog later door mijn vader en oom werd doorgezet. Dit familiebedrijf heb ik jaren mee gerund. De passie voor brood en bakken is dus “gewoon” een extra gen. Toch wil ik me niet laten bestempelen als “gewone” bakker. 

Vanuit mijn passie en overtuiging dat je met tijd en liefde nog echte smaak kan ontwikkelen, kies ik mijn producten. Zo kies ik bewust voor lange rijstijden met desem broden, seizoensproducten, komt mijn meel “gewoon” uit Zeeland en werk ik niet met een klok om te kijken wanneer mijn producten echte smaak hebben ontwikkeld, maar met mijn zintuigen. Ruiken, proeven, voelen en zien zijn belangrijker dan welke standaarden dan ook. Zo krijgen al onze gerechten de aandacht die ze verdienen.

 
Van Harrie - Over ons - Brood bakken

Onze locatie

Wij bakken en koken op een mooie locatie in Mierlo, waar we een zeer ruime eigen keuken hebben. Hierbij werken we nauw samen met Rooijakkers Party & Events. U kunt onze lunchgerechten op maat bestellen van dinsdag tot en met vrijdag en zowel komen afhalen als laten bezorgen. Dit omdat we ook nadenken over voedselverspilling. We bakken (en koken) dus speciaal voor u, niks meer en niks minder. Zo heeft u altijd wat u wenst en gooien we niks weg, dus werken we mee aan een duurzame samenleving.

Met inmiddels ruim 25 jaar ervaring durf ik het aan om de smaak Van Harrie aan jullie door te geven.

Heb jij al zin gekregen in een vers bereide lunch: Bestel dan snel in onze webwinkel! Smakelijk alvast! Voor vragen m.b.t. onze catering kunt u altijd ons contactformulier invullen of mailen naar info@vanharrie.nl.