Van Harrie - Logo in cirkel

Over ons

Wie is Van Harrie?

Het begon al in 1875….mijn overgroot oma (overgroot opa was ook een Harrie) werd weduwe en wilde zelfstandig zijn (zat er toen al in..) Zo kwam er een eerste bakkerszaak van ons in de Heistraat in Helmond, die later door mijn opa werd overgenomen en nog later door mijn vader en oom werd doorgezet. Dit familiebedrijf heb ik jaren mee gerund. De passie voor brood en bakken is dus “gewoon” een extra gen. Toch wil ik me niet laten bestempelen als “gewone” bakker. 

Vanuit mijn passie en overtuiging dat je met tijd en liefde nog echte smaak kan ontwikkelen, kies ik mijn producten. Zo kies ik bewust voor lange rijstijden met desem broden, seizoensproducten, komt mijn meel “gewoon” uit Zeeland en werk ik niet met een klok om te kijken wanneer mijn producten echte smaak hebben ontwikkeld, maar met mijn zintuigen. Ruiken, proeven, voelen en zien zijn belangrijker dan welke standaarden dan ook.

 
Van Harrie - Over ons - Brood bakken

Onze locatie

Op dit moment bakken wij ons brood op een mooie locatie in Mierlo, wij hebben op dit moment vier verschillende afhaalpunten in Mierlo en Brandevoort (Helmond). Je kunt onze producten enkel afhalen op vrijdag en zaterdag. Dit omdat we ook nadenken over voedselverspilling. We bakken dus speciaal voor u, niks meer en niks minder. Zo heeft u altijd wat u wenst en gooien we niks weg, dus werken we mee aan een duurzame samenleving. 

 

Met inmiddels ruim 25 jaar ervaring durf ik het aan om de smaak Van Harrie aan jullie door te geven.

Heb jij al zin gekregen in echte mik Van Harrie, een suupke Van Harrie, iets hartigs of zoets Van Harrie..? Bestel dan snel in onze webwinkel! Smakelijk alvast!